Vymazanie prezentácie

Prezentáciu môžete z iOS zariadenia, z Macu a z iCloudu vymazať a natrvalo ju odstrániť.

Vymazanie prezentácie z iOS zariadenia

Dôležité: Ak ste zapli službu iCloud pre aplikáciu Keynote (v nastaveniach zariadenia iOS), pri vymazaní prezentácie z iCloudu dôjde k jej vymazaniu aj zo všetkých ostatných zariadení a počítačov Mac, ktoré využívajú váš účet iCloud.

  1. V správcovi prezentácie klepnite na Upraviť.

  2. Keď sa prezentácie začnú chvieť, klepnite na tie, ktoré chcete vymazať.

    Označenie vybratej prezentácie zrušíte opakovaným klepnutím.

  3. Klepnite na Tlačidlo Kôš a potom na Vymazať prezentácie.

    Ak chcete zrušiť tento proces, klepnite na ľubovoľné miesto na pozadí správcu prezentácií alebo klepnite na Hotovo.

Vymazanie prezentácie z Macu alebo iCloudu

  1. Prezentáciu vyhľadajte vykonaním ľubovoľnej z nasledujúcich akcií:

    • Vyberte Súbor > Otvoriť (v menu Súbor v hornej časti obrazovky).

    • Kliknite na ikonu Spotlight (ikona lupy v pravom hornom rohu obrazovky), začnite zadávať názov prezentácie a potom stlačte Command a kliknite na prezentáciu vo výsledkoch vyhľadávania. Otvorí sa priečinok, v ktorom je prezentácia uložená, takže súbor bude možné označiť.

  2. Potiahnite prezentáciu z jej umiestnenia do koša.

    Kým nevysypete kôš, prezentácia nebude vymazaná z vášho počítača.

Ak si nechcete ponechať prezentáciu, ktorú ste ešte neuložili, zatvorte ju a potom v dialógovom okne ukladania kliknite na Vymazať.

Ak otvoríte existujúcu prezentáciu, upravíte ju a potom sa rozhodnete zahodiť všetky vykonané zmeny, môžete ich všetky vrátiť do stavu pred otvorením prezentácie tak, že vyberiete Súbor > Vrátiť na > Naposledy otvorené.